Bekijk hier de hele video

Heritage Feadship “Santa Maria”

Luxe verblijf op historisch superjacht

Wilt u de grandeur van weleer ervaren op een bijzonder jacht? Kom dan aan boord van de Santa Maria en proef de sfeer van de jaren zestig. Stap in de voetsporen van Henry Ford die in 1963 bij Feadship (Royal Van Lent, de Kaag) dit elegant gelijnde jacht liet bouwen. Nu, meer dan een halve eeuw later, levert het 105 voet lange schip met haar elegante lijnen nog steeds ongeëvenaarde prestaties.

Klassiek schip met eigentijds comfort

Aan boord zal het u aan niets zal ontbreken. Er is aandacht voor elk denkbaar detail en de professionele bemanning staat garant voor een onvergetelijke reis met de Santa Maria. Dit is varen zoals het bedoeld is en elke minuut zult u onbezorgd kunnen genieten van de stijl en het eigentijdse comfort van dit klassieke schip.

Moderne faciliteiten

In alle opzichten ademt het jacht de sfeer van de jaren zestig, maar tegelijk is het voorzien van de modernste faciliteiten. Zo is het uitgerust met air conditioning en draadloos netwerk (WiFi). Zoals u op een superjacht als de Santa Maria mag verwachten is er aan dek een riante jacuzzi. Ook kunt u gebruik maken van waterski’s en een surfboard, zijn er snorkeluitrustingen aan boord en kunt u zich vermaken met de driepersoons ‘bananaboat’ Ook zijn er twee ‘doughnuts’ en een ‘Seabob’ beschikbaar.

Riante en luxe hutten

Op de Santa Maria is in vier riante hutten, inclusief de ongekend luxe ‘master cabin’, plaats voor acht tot tien gasten. Met een tweepersoons hut, een dubbele hut en één die aan de wensen van de gasten kan worden aangepast is de indeling flexibel. Vijf bemanningsleden zorgen dat u comfortabel, veilig en in de stijl die past bij een schip als de Santa Maria aan boord verblijft.

Comfortabel varen en voor anker

Varen met de Santa Maria staat garant voor stijl, luxe en veiligheid. Zo zorgen geavanceerde stabilisatoren ervoor dat u geen enkele beweging voelt als het voor anker ligt. Ook tijdens het varen zult u ervaren hoe comfortabel het schip is.

Gasten

Cabines

Bemanningsleden

Specificaties

Lengte
33m

Prijs
Vanaf 40.000 per week

Kruissnelheid
11kts

Toys
Seabob, Tender, waterski's

Jaar
1963

Gerestaureerd
2015

Neem contact op voor boekingen en informatie

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht